Tehosteräjäyttäjäkurssi

Tavoitteena panostajan pätevyyskirja, tehosteräjäyttäjä, luokka E

Ilmoittautuminen: JT-Koulutus Ay puh: 044-055 6669
Sähköposti: asiakaspalvelu@jt-koulutus.fi

Kurssi järjestetetään myös yksityisesti, mikäli henkilöllä on tarvetta tehosteräjäytäjän lupakirjaan kiirellisesti tai muusta syystä.

Lisätietoja kouluttaja Jarmo Ylikoski puh: 044-536 9530

Tehosteräjäyttäjä Kurssi Lka E

Koulutusaika: päiväopiskelu, joka sisältäää käytännön harjoitukset. Koulutuksen kesto 40h.

Ajankohta: Sopimuksen mukaan

Koulutuspaikka: Sopimuksen mukaan

Kurssimaksu:

Tehosteräjäyttäjäkoulutus (Räjäyttäjä Luokka E-kurssi) on sisä-pyrotekniikkaan keskittyvä kurssi.
Tehosteräjäyttäjäkoulutus sopii myös lisäkoulutuksena henkilöille, jotka omassa työssään sivuavat tehosteräjäyttäjän työtä tai haluavat lisätä tietämystään teatteri- tai elokuvaefekteistä.
Kattavasti erilaisiin sisätiloissa tehtäviin pyroteknisiin töihin ja ulkotehosteisiin keskittynyt kurssi.
Tehosteräjäyttäjäkurssille voivat osallistua kaikki 20 vuotta täyttäneet pyrotekniikasta kiinnostuneet henkilöt tai viranomaiset.

Koulutus sisältää

• Ammatilliset opinnot (22h)
  • Ammattityö (16h)
  • Kuulustelu (2h)

Järjestämme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille Tehosteräjäyttäjäkoulutusta.
Tehosteräjäyttäjäkoulutus räjäyttäjä Luokka-E.

Pyydä tarjous koulutuksesta joko puhelimitse tai sähköpostilla.
JT-Koulutus Ay puh: 044-055 6669